Nevşehir Pazarcılar Odası, geleneksel hale getirdiği Muharrem Ayı etkinliği kapsamında hizmet binası önündeki  Pazar noktasında vatandaşlara aşure dağıttı.

Allah’ın ayı olarak bilinen Muharremin, İlahi bereket ve ihsanın bollaştığı bir ay olduğunun önemle altını çizen Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “ Bu inanç ve anlayışımızın getirdiği sorumluluk bilinci içerisinde, her Muharrem ayında geleneksel hale getirdiğimiz aşure dağıtımımızla pazarcı esnafımız ile Nevşehir halkının buluşmasını sağlıyoruz. Pazarlarda tezgâh kuran üyelerimizin aidiyet duygusunu pekiştirmek adına imkânlarımızın elverdiği ölçüde Pazar yerlerimize kurduğumuz düzenekle aşure dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Böylelikle hem tezgâhı başındaki üyemize hem de Pazar alışverişine çıkan Nevşehir halkına ikramlarda bulunuyoruz.Allah kabul etsin dedi.


Vatandaşlar Nevşehir pazarcılar odasının aşure ikramı için memnuniyetlerini dile getirerek, Başta Oda Başkanı Selim Özmen ve tüm  Emeği geçenlerden Allah razı olsun dedi.