Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Tolga Balak, Alyans Deluxe düğün salonunda yapılan rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi...

Düğüne Nevşehir siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Genç çiftin düğün merasimine, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanı Ogün Vural, İlçe Kaymakamları, Kurum amirleri, Daire Müdürleri, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Muhtarlar, İl Özel İdare çalışanları, AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Polat ve Balak ailelerinin yakınlarıyla, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Şeyma ve Tolga BALAK Çifti bir ömre “Evet” dedi 

Nevşehir siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimlerle, her iki ailenin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Şeyma ve Tolga Balak çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Düğün töreninde oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediyesi nikah memuru Ertuğrul Usta kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ,AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanı Ogün Vural, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru , İGM Üyesi Turan Balak, Şamil Polat, Büşra Sayın birlikte yaptı.

Nikah akdi sonrası Evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel; "Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Rabbim huzurlarını daim etsin." dedi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de," Gülşehir Kaymakamımız Şeyma Polat ve İl Özel İdaremizin Genel Sekreter Yardımcısı kardeşim Tolga Balak ın mutlu günlerine şahitlik ettik. Genç çiftimize, iki cihanda mutluluklar diliyorum." dedi.

Davetlileri kapıda karşılayan Polat ve Balak aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.   

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarıyla sahneye çıkan O Ses Türkiye yarışmasında sesi ile hafızalara kazınan sanatçı Erkam Aydar'ın birbirinden güzel parçaları seslendirdiği düğünde genç çift ve davetliler doyasıya eğlenirken Nevşehir dışından gelen çok sayıda konuklar da geceye renk kattı.

Genç çiftimize, iki cihan saadeti diliyoruz.‬

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize aile büyüğü adına açıklamada bulunan Gürbüz Balak; "Bu güzel günümüzde evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Gecenin kahramanları Şeyma ve Tolga Balak çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Haber olarak Şeyma ve Tolga Balak Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74