Nevşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali Yönetimi Bayram’da yola çıkacak Vatandaşları Korsan Otobüslerle seyehat etmemeleri konusunda uyarıyor.

Nevşehir’de, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehirler arası otobüslerde doluluk oranları illere göre değişiyor.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar otobüs biletlerini alarak, rezervasyon yaptırmaya şimdiden başladı....

Nevşehir Seyahat Genel Müdürü Ayhan Özenmiş, Kurban bayramı tatili dolayısıyla otobüslerde doluluk oranlarının geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine % 80 oranına ulaştığına dikkat çekti. Başta İstanbul olmak üzere Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep gibi illere gidiş – gelişlerin arttığı bu süre de Nevşehir Seyahat olarak bayram dolayısıyla konulan ek seferlerinde de büyük oranda dolduğunu kaydeden Ayhan Özenmiş, “Bayram tatili nedeniyle otobüslerimizde olduğu kadar bayram nedeniyle uygulamaya koyduğumuz ek seferlerimizde dolmuş durumda. Tüm Nevşehir halkımıza bayram süresince huzurlu, mutlu bir bayram diliyorum. Umarız bayram süresince yolcularımız sevdiklerine sağ salim ulaşırlar” dedi. 

Nevşehir Otogarında kendileriyle görüştüğümüz yetkililer “Artık Eskisi gibi doluluk oranı kalmadı. Eskiden bu tarihlerde yolcu potansiyeli çoktu. Şimdi çoğu kişi artık arabayla tatile gidiyor. Belli günler doluluk oranı var ama eski potansiyel kalmadı. Eskiden yolcu 1 hafta öncesinden yer bulamazdı. Şimdi yer sorunu yok. Sadece Kurban bayramı tarihine rağbet çok. Onun dışında gördüğünüz gibi terminal boş. Özellikle İstanbul ve Ankara otobüslerinde bir yoğunluk var.Bayramda tatile gidecek olan vatandaşlarımız biran önce biletlerini temin etsinler” diye konuştular.

Nevşehirliler Seyehat İletişim / Terminal  Adres    : Adnan Menderes Terminali Nevşehir Telefon  : 0 384 444 50 50 / 213 11 71 / 213 39 50 / 213 79 79 Fax        : 0 384 213 18 78