Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığınca düzenlenen Türkiye Drone Festivali'nin başladığını duyurdu. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Drone Festivali'nde, 12 profesyonel FPV Drone pilotu, Türkiye'nin 12 şehrinde tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri görüntüledi.

Türkiye’nin “Tarih” değerlerini en iyi görüntüleyen olmak için kıyasıya rekabet eden  FPV Drone Pilotlarının videoları oy verme işlemi başladı! 

Akıllara durgunluk veren Drone çekimlerine imza atan, İsvçreli pilot Ivan Surikov , Doğanın mucizevi eseri Kapadokya’nın yanı sıra nice kültür eserine ev sahipliği yapan masalsı şehir Nevşehir’i görüntülemek için Drone Challenge mücadelesinde! Ivan Surikov, Nevşehir Kapadokya bölgesinde tarih kategorisinde çekmiş olduğu drone görüntülerinin kazanması için destek bekliyor. 

Dünyanın en yetenekli 12 FPV Drone pilotu Türkiye’nin tanıtımı için 4 kategoride 12 farklı şehirde #TürkiyeDroneFestivali’nde yarışıyor

Nevşehir’imizi tarih kategorisinde

Ivan Surıkov temsil ediyor.

25 Aralık son gün

Nevşehir’imize oy vermek için;

bit.ly/3ou6Osl

25 Aralık’a kadar sürecek olan Türkiye Drone Festivali’nin oylamaları başladı.

Nevşehir'den ise Ivan Surikov, tarih kategorisinde çekmiş olduğu drone görüntülerinin kazanması için destek bekliyor.

Türkiye’den tarih kategorisinde, Nevşehir Ivan Surikov, Şanlıurfa’dan Ian Rinefort, Adıyaman’dan ise Burak Altıparmak’ın yarıştığı oylama https://turkdronefest.com/ adresi üzerinden yapılıyor.

Nevşehir'de Kapadokya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini görüntüleyen Ivan Surikov, festivalde 1’inci gelebilmek için herkesten destek bekliyor.

Türkiye’nin “Tarih” değerlerini en iyi görüntüleyen olmak için kıyasıya rekabet eden  FPV Drone Pilotlarının videoları oy verme işlemi başladı!

TARİH KATEGORİSİ -  Video IVAN SURIKOV - 

Sizde bu ödülü Nevşehir'e getirmek için oylarınızla destek verin.

Nevşehir Oylama Linki: https://bit.ly/3ou6Osl

TARİH KATEGORİSİ -  Video IVAN SURIKOV -