Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker beraberinde Ocak Yöneticileri ile birlikte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Ülkü Ocakları olarak topluma ve özellikle gençlere yönelik sosyal sorumluluk ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenledikleri sosyal ve kültürel etkinlikler ile birlikte pandemi döneminde yardımlaşma adına yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ocak Başkanı Türker ve yönetimine teşekkür eden Rektör Aktekin ise, üniversite olarak ülke ve toplum yararına çalışan tüm sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini belirterek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Ziyaretlerinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından merkezi sınavlara girecek olan öğrencilere destek olmak amacıyla yapay zeka teknolojisi ile üretilen ve ücretsiz dağıtılan "Odak2023" isimli bilgisayar yazılımı programı hakkında Rektör Aktekin’e bilgi veren Ülkü Ocakları Başkanı Türker ayrıca, Rektör Aktekin’e hızlı okuma yazılımı Odak 2023 eğitim seti ve 23 Nisan Çocuk Armağanı hikâye seti takdim etti.