Nevşehir Valilik önü yol güzergahında yarından itibaren iki gün süre ile trafik kontrollü olarak sağlanacak.

Nevşehir Belediyesi ile T.C.K. (Karayolları Genel Müdürlüğü) ortak çalışması kapsamında 24 Temmuz Cumartesi ve 25 Temmuz Pazar günleri iki gün süre ile Nevşehir Valiliği önünde tek şeritte ve Nevşehir İtfaiye Müdürlüğü kavşağı ile Avanos köprülü kavşağı arasında asfalt çalışması nedeniyle trafik kontrollü olarak verilecek. Bahse konu iki yerde Cumartesi ve Pazar günü Trimer (yüzey kazıyıcı) ile yoldaki zemin sökülüp finiserle asfalt çalışması yapılacak. 

Bu kapsamda Valilik önünde yol tek şeritten sağlacak olup, trafik akışı Niğde yolundan gelen araçlara Yeni Mahalle Damat İbrahim Paşa Bulvarı Türk Telekom yönünden verilecek. Valilik önünde ki iş bitince çalışmalar İtfaiye kavşağı çevre yolunda yürütülecek..

Nevşehir Karayolları 67. Şube Şefliğinden edindiğimiz bilgilere göre, 24 Temmuz Cumartesi ve 25 Temmuz Pazar günleri iki gün süre ile trafik kontrollü olarak sağlanacak. Trimer (yüzey kazıyıcı) ve asfalt çalışmaları nedeniyle trafiğin kontrollü olarak sağlanacağı, bu yolu kullanacak  sürücülerin,  can ve mal güvenliği açısından dikkatli ve yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği belirtildi.