Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir’de bayram öncesi sürücüleri dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda uyararak, emniyet kemeri denetimine katıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İlde hayata geçirilen “Bayramınız Kemerli Olsun” uygulaması kapsamında Nevşehir’de bayram öncesinde sürücüler uyarıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel öncülüğünde Merkez Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşen uygulamaya, İl Emniyet Müdür Vekili 2. Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın katıldı.

Vali Becel, sürücülere, emniyet kemeri ve bayramda oluşan trafik yoğunluğundan dolayı meydana gelebilecek kazalar konusunda bilgiler verdi.

Emniyet kemeri takan ve kurallara uyan sürücülere teşekkür eden Vali Becel, araçta bulunan çocuklarla ise özel olarak ilgilenip kırmızı düdük hediye etti.

Sürücülerin ve ailelerinin bayramını da kutlayan Vali Becel; “Sürücülerimize trafikte daha dikkatli olmaları ve bu dikkat sırasında da emniyet kemerini takmalarını ihmal etmemeleri konusunda bir farkındalık oluşturmak için ‘Bayramınız kemerli olsun’ mottosuyla başlatılan kampanyada bizde, vatandaşlarımıza bunu hatırlatıyoruz. Nevşehirli hemşehrilerimize bu konudaki duyarlılıklarından teşekkür ediyorum Biz ve tüm trafikteki arkadaşlarımız emniyet ve jandarma trafik personellerimiz başta olmak üzere hepsi, vatandaşlarımıza bu tür uyarılarda bulunmaya devam edecektir” dedi.