Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, korona virüs vaka sayısının artışını önlemek amacıyla pazar yerlerinde uygulanan tedbirleri yerinde incelemek için Gülşehir ilçe Pazarı’nı ziyaret etti. 

Gülşehir ilçesini ziyaret eden Vali Becel, burada pazaryerini gezerek, satılan ürünler ve pazar hakkında buradaki satıcılardan bilgi aldı.

Gülşehir Kaymakamı Ahmet Kavanoz, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'inde eşlik ettiği proğramda Vali Becel, ilçede bulunan pazar esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, esnafa hayırlı kazançlar diledi.

Pazar yerindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Becel, korona virüs ile mücadelede başarıya ulaşıla bilinmesi için vatandaşların tedbirlere tam olarak riayet etmelerini istedi. Mutant virüs nedeniyle bulaş riskinin yüksek olduğuna işaret eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ev dışında “daima” maske takılması, cadde ve sokaklarda sigara içilmemesi, ev ve taziye ziyaretlerinin kesinlikle yapılmaması, salgını tamamen hayattan çıkarana kadar vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirtti.

Öte yandan ilçe merkezinde bulunan esnaflara ve vatandaşlara selam vererek hal hatır soran Vali Becel, ilçenin ekonomik hayatına önemli katkıları olan esnafların her zaman yanında olduğunu ifade ederek esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar; vatandaşlara da sağlık ve afiyet diledi.