Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in Kaşkışla köyü ziyareti, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programına konu oldu.

Vali Becel'in ziyaretinde köy ziyaretleri kapsamında Kozaklı ilçesine bağlı Kaşkışla köyüne yaptığı ziyarette köy halkının büyük sevgisi ve ilgisi ile karşılaşırken çocuklarında ilgisi büyüktü. Şaşırdılar sevgi yağmuruna tuttular... ilk kez Vali görmenin sevincini yaşadılar. Gülümseten bu görüntüler Kozaklı'nın Kaşkışla köyünden...

Peki, Kaşkışla köyünde neler yaşanmıştı?

Nevşehir’in Kozaklı ilçesine bağlı Kaşkışla köyünde yaşayan 94 yaşındaki Osman Dede, köylerine ilk kez vali gelmesinin sevincini böyle yaşadı.

Vali İnci Sezer Becel, göreve başladığı ilk günden itibaren köyleri ziyaret ederek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Kozaklı ilçesine bağlı Kaşkışla köyünde yaşayan 94 yaşındaki Osman Güneş de köylerine ilk kez vali gelmesinin sevincini yaşadı. Valiyi gören Osman Güneş, “Sayın Valim hoş geldin. Allah sizden razı olsun. Bizim köye şimdiye kadar bir vali gelmedi. Sen geldin, vatan yıkılmaz” sözleri ile karşıladı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel de 94 yaşındaki Osman Güneş’in bu sözleri karşısında duygu dolu anlar yaşarken Güneş’in elini öperek isteklerini dinledi.