Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 1993 yılında Kars'ın Kağızman ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Murat Ateş'in ailesini Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Boğaz köyünde ki evinde ziyaret etti.  

Nevşehir İl Jandarma Komutanı Hüsamettin Erol, Nevşehir Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ile Boğazköy muhtarı İbrahim Taşdemir'in de eşlik ettiği ziyarette, Vali Sezer Becel, Şehit Murat Ateş'in ailesinin, istek ve taleplerini dinledi ve şehit aileleriyle her zaman beraber olmaya özen gösterdiklerini dile getirerek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Vali Becel ziyaretinde şehit Ateş'in torunu Murat Yekta ile de yakından ilgilendi. 

Vali İnci Sezer Becel daha sonra, 1987 yılında Gaziantep'te vatani görevini yaptığı sırada şehit olan Ali Türk'ün ailesini ziyaret etti. Ziyaret ettiği şehit ailesiyle yakından ilgilenen Vali Becel, aile ile sohbet edip herhangi bir sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Kapılarının her zaman şehit yakınlarına sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Vali Becel, şehit ailelerine yönelik ziyaretlerinin sıklıkla devam edeceğini ifade etti. Vali İnci Sezer Becel ziyaretinde evde bulunan çocuklara hediyeler vererek yakından ilgilendi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit Murat Ateş ve şehit Ali Türk'ün'ün ailesi ise, ilgi, alaka ve ziyaretinden ötürü Vali Becel'e teşekkürlerini ilettiler.