Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı makamında ziyaret ederek mesai mefhumu gözetmeden görev yapan polislerimizin gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Nevşehir Valisi Becel, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Müdür Yardımcıları ve Birim Amirlerinin katılımı ile tören düzenlendi.

İl Emniyet Müdürü Artunay ve beraberindeki heyetle bir süre sohbet eden Vali Becel, “Şehrimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz durmadan canı pahasına çalışan polislerimizin gazi ve emekli emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Haftası’nı kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Becel Anı Defterine;

“Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum. Her şartta büyük bir özveri ile görev yapan teşkilatımızın tüm mensuplarını saygı ile selamlıyorum. Şehit Polislerimizi rahmet ve minnetle. Gazilerimizi şükran duygularımla selamlıyorum.” diye yazdı.

Vali Becel daha sonra, İl Emniyet Müdürü Artunay ile birlikte Nevşehir Kale Şehit İsmail ARSLAN Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatı’nın 176 . Yılını kutladı.
 

Ziyaret, fotoğraf çekimi ile son buldu.