Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Niğde-Ankara otoyolu Nevşehir il sınırında meydana gelen, 3 aracın karıştığı ve 2 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Vali Becel, kaza sonrası Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralı vatandaşlarımızı da ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı.

Ardından kazayla ilgili Nevşehir Devlet Hastanesinde yaralıları ziyaret eden Vali Becel daha sonra basın açıklamasında bulundu.

Vali Becel, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Yazihöyük beldesi otoban bağlantı yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti 8 kişi yaralandı. Yaralıların 5'i Nevşehir’de 3'ü Aksaray da tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Kazanın nedeni ise yapılacak olan incelemelerin, soruşturmaların ardından ortaya çıkacak. Biz de olayı yakından takip ediyoruz" dedi.

Vali Becel'e Nevşehir Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay ve Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın eşlik etti.