Nevşehir'de Maliye Ve Muhasebe Camiası Vergi Dairesi Yoklama Memuru Murat Bozkurt'un ölüm haberiyle yasa boğulurken, eski hakemliği sebebiyle de spor camiasıda sosyal medya hesaplarından taziye ve başsağlığı mesajları yayımladılar.

Yakalandığı Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Nevsehir Vergi Dairesi Yoklama Memuru Murat Bozkurt (52) için taziye mesajı yayımladılar.

TAZİYE

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, yayınladığı mesajında; "Nevsehir Vergi Dairesi Yoklama Memuru Murat Bozkurt kardeşimizin vefat haberi hepimizi derinden üzmüştür.Merhuma Allah' tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim." 

TAZİYE

Yaşamını yitiren Murat Bozkurt için taziye mesajı yayımlayan Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMMO) Odası Başkanı Şerafettin Arslan'da, şunları söyledi:

"Nevsehir Vergi Dairesi'nde Yoklama Memuru olarak görev yapmakta olan değerli arkadaşımız Murat Bozkurt'un Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Çok kıymetli arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm camiamıza başsağlığı dilerim." dedi.