Nevşehir'e hasta babalarını ziyarete giden ailenin bulunduğu otomobil trafik kazası geçirdi. Kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.

Hasta babalarını görmeyen giderken kaza geçirdiler.

Ara tatilini fırsat bilen Karaca ailesi İnallı köyünde yaşayan hasta babası Osman Karaca'yı ziyaret için İzmir'den karayoluyla yola çıktılar.  

Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı İnallı köyünde hastalanan babalarını görmeye giden Karaca ailenin bulunduğu otomobil, Konya-Aksaray karayolunda orta refüjdeki trafik tabelasını altına alarak yön levhası direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü baba Orhan Karaca ile oğulları Emircan Karaca ve Muhammet Karaca olay yerinde hayatını kaybetti.

Aynı araçta bulunan Karaca ailesinin iki kızı ve anne ise ağır yaralandı.

Nevşehirlileri yasa boğan olay sonrası hayatlarını kaybeden 45 yaşındaki baba Orhan Karaca ile oğulları Emircan Karaca ve Muhammet Karaca bugün ikindi namazına müteakip memleketi İnallı köyünde toprağa verilecek.

Öte yandan Nevşehir önceki Belediye Başkanı Rasim Arı'nın da akrabası olduğu öğrenciler Karaca ailesi için sosyal medyadan acısını paylaşaran Arı; "Acımız Büyük! Kardeşimiz Orhan Karaca’yı ve yavrularını elim kazda kaybettik. Rabbim rahmet eylesin" ifadesi kullandı.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber.com ailesi olarak; hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."

17.11.2021