Nevşehir Baro Başkanlığı Çocuk Hakları Komisyonu tarafından Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik ‘ Bir Mont Bir Mutluluk’ sloganı ile mont bağışı kampanyası düzenlendi.
Nevşehir Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, Baro Başkanı Av. Murat Boz’un destekleri ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Hicran Çokçalışkan'ın gayretleri ile bu kez de öğrencilerin yüzlerini güldürdü.
Kampanya bağışçıları; Av. İlknur Acar, Av. Münevver Can, Av. Fatma Aysun Sağdıç Güçlü, Av. Vildan Paslanmaz, Av. Sultan Boz, Av. Nazlı Saçlı Korkmaz, Av. Fatma Yumuş Dağdibi, Av. Esma Ün Atılmış’ın montları ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Av. Hicran Çokçalışkan yaptığı açıklamada ’Nevşehir İli genelinde yaptığımız araştırmalar sonucu Yunus Emre İlköğretim Okulunda okuyan Nevşehirli öğrenci kardeşlerimizin bazılarının mont ihtiyaçlarının olduğunu saptadık. Küçük kardeşlerimizin bu kışı montsuz geçirmemeleri için Nevşehir ‘de diğer kurumlarca da düzenlenen kampanyaya Nevşehir Barosu olarak biz de destek vermek istedik. Kampanyamıza katılan kıymetli meslektaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Allah bağışlarını kabul etsin. Nevşehir Barosu Çocuk Hakları Komisyonu olarak şehrimizde çocuk haklarının savunulması ve küçük kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamada elimizden gelen gayreti göstermeye bundan sonra da devam edeceğiz’ dedi.