Nevşehir'de dün akşam başlayan ve etkisini artıran kar yağışının ardından kaza haberleri peş peşe geliyor.

Dün geceden beri etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle Nevşehir il genelinde farklı noktalardan haber merkezimize peşpeşe kaza haberleri geliyor.  Gerek olumsuz hava şartları gerekse tedbirsiz yola çıkan sürücüler kazalara adeta davetiye çıkardı.

Avanos, Ürgüp, Derinkuyu ilçeleri başta olmak üzere Nevşehir'i komşu illere bağlayan tüm karayollarında etkili olan kar, tipi ve buzlanma bir çok kazaların da yaşanmasına sebebiyet verdi.

Nevşehir Aksaray yolu Alayhan mevkiinde yoğun kar yağışının ardından etkili olan tipi ve zincirsiz yola çıkan araçlar nedeniyle kapanan yol gece 03.00 sularında Nevşehir Karayolları ekiplerinin çalışmaları ile açıldı. Bu yol üzerinde bir çok araç mahsur kalmıştı.

Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında otomobil kamyona çarptı. 

Edinilen bilgilere göre, kaza sabah 09.30 sularında meydana geldi. Sağ şeritte ilerleyen kamyon ani manevra yapması sebebiyle aynı yöne doğru arkasında ilerlemekte olan otomobil kamyonun arkasına çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar oluştu. Olay Mehmet Akif Ersoy Mahallesi kaldırım Mezarlığı kavşağında meydana geldi. 

Nevşehir - Kayseri Yolu Garipçe Köyü çıkışı kaza

Kayseri-Nevşehir kara yolu Garipçe mevkiinde Tır yol kenarındaki otomobillere çarptı. İlk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı

Nevşehir'de yolcu otobüsü devrildi
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesi Yeniyapan mevki yakınlarında meydana gelen kazada yolcu otobüsü devrildi. Dün gece 02.50 sularında meydana gelen kaza sonucu olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar çevre hastanelere sevk edildi. İlk belirlemelere göre 9 yaralı bulunuyor.

Kışlık lastiği olmayan yola çıkmasın...