Tam kapanma döneminde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 30.04.2021 Cuma günü gece saatlerinde yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Sokağa çıkma yasağını delen bir şahıs, sokak başında gördüğü köpeği yuvasından çıkartarak çaldı. Köpeği çalan şahıs, daha sonra kayıplara karıştı. Ardından köpeğinin çalındığını anlayan Hasan Kalkan, bir müddet köpeğini aradıktan sonra durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay dün gece 23.00 sularında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Hasan Kalkan, Toptancılar sitesindeki dükkanının bahçesine bağladığı köpeğinin yerinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine güvenlik kamerasındaki görüntüleri izleyen Kalkan, bir kişinin köpeği çaldığını görerek, durumu polise bildirdi. Görüntüleri izleyen polisler, Kalkan'ın şikayeti üzerine şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

FİB Haber merkezi Whatsapp İhbar hattına açıklamada bulunan köpeğin sahibi Hasan Kalkan; "30.04.2021 Cuma günü saat; 23.00'de Nevşehir merkez Bahçelievler mahallesi Mustafa Parmaksız caddesi Toptancılar sitesinde bulunan bir firmanın bahçesinden köpeğimiz çalınmıştır. Bulanlarin veya gorenlerin haber vermesi önemle rica olunur." dedi.

Polis ekipleri yaptığı çalışmada köpeği bularak sahibine teslim etti.