İstanbul Başakşehir Kaymakamı iken İzmir Aliağa Kaymakamlığına atanan NEVBİAD Başkanı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Kazım Tekin yeni görevine başladı. 

2019 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile İstanbul Başakşehir Kaymakamlığı’ndan Aliağa Kaymakamlığına atanan Nevşehirli gururumuz Kazım Tekin’e hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor.

Görevine yeni başlayan Tekin'e ilk ziyaret, Nevşehirli hemşehrimiz İzmir Tüpraş Rafineri Müdürü Arda Yıldırım'dan geldi. 

Aliağa Kaymakamı Kazım Tekin'i makamında ziyaret eden Tüpraş Rafineri Müdürü Arda Yıldırım, Aliağa'ya “Hoşgeldiniz” diyerek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Tekin'de, bu ziyaretten mutluluk duyduğunu belirtti.

NEVBİAD Başkanı Kaymakam Tekin'de; "Aliağa'daki dev yatırım, Tüpraş'ın Müdürü Kozaklılı hemşehrimiz Arda Yıldırım'ın bu ziyareti bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendisine bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum" dedi.

İzmir Rafineri Müdürü Arda Yıldırım Kimdir

2006 yılında İzmit Rafinerisi'nde çalışmaya başlamıştır. Enerji Üretim Üniteleri, Kara Dolum Ünitesi ve Enerji Yönetimi Departmanları’nda çalışmış olup 2010 yılında İzmir Rafinerisi'ne transfer olmuştur. İzmir Rafinerisi’nde, Yardımcı Servisler İşletme Başmühendisliği görevini üstlenmiştir. 2012 yılında Tüpraş Genel Müdürlüğü Teknik Servisler Direktörlüğü'nde, Proses Başmühendisi olarak çalışmıştır. 2013-2015 yılları arasında, İzmit Rafinerisi Fuel Oil Dönüşüm Projesi RUP'un kurulumu ve devreye alınması aşamalarında Delayed Coker ve Vakum Üniteleri'nden sorumlu Proses Başmühendisi olarak görev almıştır. 2015 yılında Kırıkkale Rafinerisi'ne atanan Arda Yıldırım, Eylül 2015'de Üretim Müdürlüğü, Şubat 2017’de ise Rafineri Müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir. 1 Şubat 2018 itibarıyla İzmir Rafineri Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Arda Yıldırım, 2015 yılında Koç Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Programı'nı tamamlamıştır.

Aslen Nevşehir Kozaklı ilçesi nüfusuna kayırlı olan 1982 doğumlu Arda Yıldırım, evli ve bir çocuk babasıdır.