Nevşehirli bürokrat ve İş İnsanları Sayıştay Üyesi Belma Akyüz'ün ev sahipliğinde öğle yemeği programında bir araya geldi.

Ankara’da faaliyetlerine devam eden Genç Nevşehirliler Derneği yönetiminde gerçekleştirilen buluşmaya TOBB Gti A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Jandarma Genel Komutanlığı Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Başkanı Tümgeneral Cengiz Yıldız, Faf Vana Sanayi yönetim kurulu başkanı Faruk Akpınar ve Ali Serdaroğlu, Akkoç Logistics sahibi Orhan Akkoç, Cumhuriyet Savcısı Alp Giray Yapar, İş İnsanı Emel Büken Töreli, Başkent Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salim İnal, Sayıştay Üyesi Abdulkadir Dere, Sayıştay Destek birimi Başkanı Nurşen Kesici,Av. Ayşe Başak ve Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca katıldı.

Ankara’da kendi alanlarında uzman, yetkili ve aynı zamanda başarılı iş insanları ve bürokratlarımızı bir araya getirme konusunda ısrarlı ve bir o kadar samimi ortamı oluşturduğunu düşünen Dernek Başkanı Ziya Ağca toplantıda şunları dile getirdi; "2018 de başlatmış olduğumuz faaliyetlerin bugüne kadar katlanarak devam etmesinde katkıları olan değerli bürokrat ve İş İnsanı hemşehrilerimizin çok büyük etkisi var. Tabi Derneğimizin onursal başkanı M. Arif Parmaksız'ın katkılarını ve tecrübe paylaşımını unutmamak gerekir. Samimi ve gönülden muhabbetleri için teşekkür ederim" dedi.

Programa katılan Nevşehir Ticaret Odası Başkanı M. Arif Parmaksız ise, "Şimdiye kadar Ankara’da birçok dernek faaliyetleri gerçekleştiğini ve bunlara desteğini esirgemediğini dile getirdi. Bu süreçte desteklediğim ve başarılı gördüğüm Ziya Ağca'nın başkanlığında yürütülen derneğimizin iyi gittiğini görmekteyiz. Bu manada desteklerimizi esirgemeden devam ettireceğiz" dedi.

Toplantıya katılan tüm hemşerilerilerimize teşekkür ediyorum diyen Sayıştay Üyesi Belma Akyüz, bu buluşmadan çok keyif aldığını ve başarılı olduğunu söyleyerek tekrarlarını beklediğini dile getirdi.