Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı programı “Neler Oluyor Hayatta” proğramında, Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili son gelişmeler takip edildi.

Kanal D de Hakan Ural'ın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programına katılan Nevşehirli Kıymetli İş İnsanı Hemşerimiz Yaşar Eroğlu, depremzedelerimiz için AFAD ve TÜRK Kızılayına bağış yaparak çağrıda bulundu.

Nevşehirli iş insanı Eroğlu bağış yaptı! Acil olarak destek çağrısı yaptı...

Proğrama katılan NEVBİAD Onur Kurulu Üyesi Nevşehirli Kıymetli İş İnsanı Hemşerimiz Yaşar Eroğlu, depremzedeler için bağış yaparak, tüm iş dünyasının depremzedeler için acil yardım yapması çağrısında bulundu.

Hakan Ural canlı yayında cep telefonundan NEVBİAD üyesi Nevşehirli hemşehrimiz Yaşar Eroğlu'nu arayarak; "Yaşar abi her zamaki gibi duyarlılığınla bu sürece katkıda bulunmak için bize nezaket gösterdin. Allah Razı Olsun abi. Her zaman her konuda yanımızdasınız çok teşekkür ederiz. Depremzedelerimiz için bir bağışta bulunacaksınız. Biliyorum söylemeyi sevmiyorsunuz ama söylendikçe böyle şeylerin çoğaldığını düşündüğümüz için sizinde bu konu hakkında yorumunuzu alalım lütfen." dedi.

Eroğlu: "Devletimiz için milletimiz için herşeyimizi feda etmeye hazırız"

Yayına telefonla katılan Nevşehirli iş insanı Yaşar Eroğlu'da; "Allah sizdende razı olsun Hakan kardeşim sağolun. Yaşananları hep birlikte üzülerek izliyoruz içimiz yanıyor çok üzgünüz rabbim beterinden korusun. Türkiyemiz nazara geldi malasef. Ben dün AFAD'a bir bağış yaptım. Bugünde sizin kanalınızla Türk Kızılay'ına 300 bin TL bağış yaparak açılışı yapmak istiyorum. Yardımlarımız devam edecek inşallah. Bu zor günleri birlik beraberlik dayanışma ile atlatacağız. Paylaşmayı seviyoruz Rabbimden depremde hayatlarını kaybedenlere rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyoruz. Biz bu ülkenin evladıyız vatanımız için devletimiz için milletimiz için herşeyimizi feda etmeye hazırız" dedi.

Proğrama katılan NEVBİAD Onur Kurulu Üyesi Nevşehirli Kıymetli İş İnsanı Hemşerimiz Yaşar Eroğlu, depremzedeler için bağış yaparak, tüm iş dünyasının depremzedeler için acil yardım yapması çağrısında bulundu.

FİB Haber Merkezi oalrak Nevşehir'in gururu değerli hemşehrimiz İş İnsanı Yaşar Eroğlu'nu tebrik ediyor, bu önemli çağrısına tüm iş dünyasının katılımlarını bekliyoruz...