Nevşehir'in Sesi FİB Haber.Com "Gurbet Postası" köşesi ile Dünya'nın farklı ülkelerinde ve Türkiye'nin farklı şehirlerinde yaşamlarını sürdüren Nevşehirli gurbetçilerimize, ulaşarak gönül köprüsü kurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda FİB Haber Merkezi olarak, Başkent Ankara'da değerli hemşehrimiz Tes-İş Sendikası Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Tülek'in konuğu olduk.

Tam bir Nevşehir sevdalısı, güzel yüreği ile Tes-İş Sendikası Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Tülek, FİB Haber Merkezimize konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Fatih Tülek, FİB Haber Merkezi Genel Kooordinatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı oldukça mutlu olduğunu ve doğduğu toprakları Nevşehir'i hiçbir zaman unutmadıklarını ve FİB Haber.Com dan memleket hakkında sürekli haberdar olduklarını dile getirdi.

Hemşerimiz Tülek, "Nevşehir ile ilgili olarak ilk özlemlerini de bazlaması, üzümü, simit, kabak çekirdeği, diyerek sıralıyor ve herşeyden önce sevginin ve hoşgörünün hakim olduğu vicdanın şehri Nevşehirli olmaktan gurur duyuyorum... www.fibhaber.com ile Başkent Ankara'dan tüm Nevşehir'imize selam ve sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

Ankara'da Nevşehirlilerin bir araya geldiği çok güzel bir oluşum kuruldu. Bu bağlamda Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve Yönetim kurulu üyelerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyor her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Son olarak tüm Nevşehirli hemşehrilerimize "EVDE KAL" diyorum.

Gurbette Nevşehir'imizi en güzel şekilde tanıtan, Genç Nevşehirliler Derneği üyesi, memekete sevdalısı gurumuz , Değerli Hemşehrimiz Fatih Tülek'e misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ederiz.

Fatih TÜLEK Kimdir?
Tes-İş Sendikası Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

01.07.1975 yılında Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. 22 Haziran 1993 yılında Türkiye Elektrik Kurumunda endeks işçisi olarak göreve başladı.

1998 yılında (Etimesgut zırhlı birlikler acemi Birliği, İskenderun 39. Mekanize piyade tugayı tank taburu usta birliği) askerlik görevini ifa ettikten sonra 2000 yılında askerlik dönüşünde tekrar Başkent E.D.A.Ş'de işe başladı.

2006 yılında tes iş sendikası Ankara 2 nolu şube eğitim sekreteri olarak amatör sendikacılığa başladı.

15 Ocak 2009 yılında Ankara 2 nolu şube mali sekreterliği görevine profesyonel sendikacı olarak devam etti.

2010 yılında yapılan şube genel kurulunda mali sekreter 2014 yılında şube genel kurulunda ise şube sekreteri olarak seçildi.

Yine 2014 yılı Aralık ayında yapılan tes iş sendikası genel merkez genel kurulunda o dönemde Ankara 2 nolu şube nin başkanlık görevini yürüten Metin Durdu'nun Genel Merkez Genel Eğitim Sekreterliğine seçilmesi üzerine, şube yönetim kurulunca şube başkanlığına atandı.

2017 yılı Aralık ayında yapılan Ankara 2 nolu şubemizin 11 olağan genel kurulunda ise yürütmekte olduğu başkanlığı görevine yeniden seçildi. Ve son olarak 03. 04 Kasım 2018 tarihinde yapılan Tes-İş Sendikası 11. olağan genel kurulunda Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına seçilmiş bulmaktadır. Nevşehirli değerli hemşehrimiz Fatih Tülek, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Gerek Yurt içi ve gerekse yurt dışında yaşayan ama biran olsun memleketlerine olan bağlılıkları ve sevdası bitmeyen Nevşehirli hemşerilerimize sizlerden gelen yazılarınızı paylaşacağımızı duyuruyoruz…

Sizde Memleket özlemlerini anlatan yazılarınızı bizlere gönderin yayınlayalım.

Gurbet Postası

E-:Mail:[email protected]

Tel: 0 384 212 9 444