Bu sene ilk kez Türkiye de düzenlenen uluslararası Eurocup kuaförler yarışmasında erkek kuaförü katagorisinde yarışmaya katılan ve Nevşehir'i temsil eden kuaför Volkan Aydın dünya şampiyonu oldu.

Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu ev sahipliğinde düzenlenen uluslararası Eurocup kuaförler yarışmasına yurt ve yurt dışından yaklaşık 500 yarışmacı katıldı.

Antalya Serik'te gerçekleştirilen dünya şampiyonasına Nevşehir'den katılan genç kuaför Volkan Aydın, yarışmadaki hünerleriyle dünya şampiyonu oldu. 

Türkiye'yi uluslararası arenalarda en iyi şekilde temsil etmek amacıyla yola çıktığını ifade eden Nevşehirli genç kuaför Volkan Aydın, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'de 24 Yıldır bu mesleği icra ediyorum. Güzel bir performans sergileyerek, dünya şampiyonu oldum, sabahtan beri telefonum hiç susmuyor, çok mutluyum. Bu dev organizasyonda şampiyon olarak, Türk bayrağını uluslararası arenada dalgalandırmak büyük onur verdi" şeklinde konuştu.

Kendisini ilk kutlayan Nevşehir Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Yusuf İbiş oldu.

Başkan Yusuf İbiş; "Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu bünyesinde düzenlenen Eurocup Türkiye organizasyonunda Dünya'nın her ülkesinden ve Türkiye’nin her şehrinden katılımında Antalya'da düzenlenen uluslararası kuaförler yarışmasında erkek kuaförü katagorisinde yarışmaya katılan ve Nevşehiri temsil eden kuaför Volkan AYDIN dünya şampiyonu oldu. Nevşehirimiz adına bu gururu bizlere yaşattığı için Volkan Aydın‘ı tebrik ediyoruz." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak, 37 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Nevşehirli genç gururumuz Volkan Aydın'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.