8 Yıldır kendisinden haber alınamayan Nevşehirli 4 Çocuk annesi Lütfiye Gündüz olayı ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugünde aranmaya devam ediyor.

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınına kayıp Lütfiye Gündüz'ün o gece aracına bindiği kişi ve onu son gören Mustafa Destebaşı, eski kocası Duran Özdemir, annesi, ablası, kayınvalidesi, yiğeni zeynep, Altun hanım, yakın arkadaşı Müberya hanım, sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah Koçyiğit, kardeşi Büşra Koçyiğit ve Nevzat Hamurcu katıldı.

Lütfiye Gündüz'ü son gören kişi canlı yayına katıldı...

Lütfiye'yi en son gördüğü iddia edilen Mustafa Destebaşı, o gece Lütfiye ile telefonla görüştüğünü sonra Emniyet Müdürlüğünün arkasında ki ikametinden bayanı arabasına aldığını ve ardından da tekrar evinin kapısına bıraktığını ifade etti. Lütfiye o gün bana "Beni öldürecekler" dedi. Ama kimler ne için bunu söylemedi. O günden sonrada bir daha kendisini görmediğini söyleyen Mustafa bey, Lütfiye'nin kesinlikle öldürülmüş olacağına inandığını söyledi. 

 Lütfiye Gündüz'de Nezen Germiyen gibi öldürüldü mü?

Lütfiye Gündüz'ün kaybından eski eşi Duran Özdemir ile sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah Koçiyiğit sorumlu tutuluyordu. 4 çocuk annesi Gündüz'ü para karşılığında başka erkeklerle birlikte olmaya zorladıkları konuşulan Nurullah ve Duran korkunç iddiayı her seferinde yalanladı.

Gündüz'ün arkadaşı Nevzat Hamurcu, Özdemir'in kendisine "Lütfiye'yi öldürüp mavi varilin içine koyarak Kızılırmak'a attılar" dediğini söyledi.

İddiaları yalanlayan Duran Özdemir, Nurullah Koçyiğit'i işaret ederek eşinin kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi tarafından sürekli şiddet gördüğünü öne sürdü.

Nezen Germiyen cinayetiyle ilgili çarpıcı iddia… 

Müge Anlı ile Tatlı sert prığramının bugün canlı yayını ilginç anlara sahne oldu. Nevşehir'de 8 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolan Lütfiye Gündüz ile 2013 yılında Müge Anlı'da işlenen Nezen Germiyen cinayeti arasındaki bağlantı izleyenleri hayrete düşürdü. İki konuda da Ahmet Taşkın'ın isminin geçmesi dikkat çekti.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar beldesinde 1 Aralık 2012 tarihinde okula gitmek için evinden ayrılan ve 6 ay sonra Balcın köyü yakınlarındaki bir dere yatağında cesedi bulunan 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayeti dosyası bu kez 9 yıl sonra yeniden aralandı.

Lütfiye Gündüz'ün kaybolmasıyla ilgili gelişmeleri ekrana taşıyan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 2013 yılında öldürülen Nezen Germiyen (13) faili meçhul cinayeti ile yine 9 yıldır kayıp Lütfiye Gündüz konusu arasındaki bağlantıyı çözdü.

Nevşehirli kayıp Lütfiye Gündüz Neyzen'le aynı kaderimi yaşadı? 

Nezen Germiyen Cinayeti 9 Yıldır Aydınlatılamadı...

9 Yıldır Nezen Cinayetinden 1 Ekim 2012 yılında Nevşehir'de kaybolan ve cesedi kayalıklarda bulunan 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayetinin katilleri aradan 9 yıl geçmesine rağmen bulunamamıştı.
 

Büşra'dan şok iddialar...

Günlerdir işlenen konuda bugün flaş bir gelişmeler yaşandı. Nurullah Koçyiğit'in kardeşi Büşra, kendisini Ahmet Taşkın'ın, "Nezen'i öldürdüğüm gibi seni de öldürürüm" diye tehdit ettiğini söyledi.

Lütfiye Gündüz'ü abisi Nurullah'ın elinden almak isteyen Ahmet Taşkın'ın kendilerini sürekli tehdit ettiğini iddia eden Büşra, korkutuğu için gerçekleri sakladığını ifade etti. İki kadının başına gelenlerin Nevşehir'de ve 8 yıl önce ortaya gelmesi ve iki konuda da Ahmet Taşkın'ın isminin geçmesi izleyenleri şaşkına çevirdi.

Nevşehirli 4 Çocuk annesi Lütfiye Gündüz'e ne oldu? Kaybolduğu gece kimlerle görüştü? Eski koca bildiklerini saklıyormu? Neyzen Germiyen cinayeti ile Lütfiye'nin ne gibi bağlantısı vardı? Ahmet Taşkın'ın Lütfiye Gündüz ile bağlantısı ne?

Kaybolduğu gece kimlerle görüştü? Öldürülüp varille Kızılırmak’a mı atıldı? Eski kocası bildiklerini gizliyor mu? Nurullah Koçyiğit neden yalan söyledi? Lütfiye Gündüz, Nurullah Koçyiğit’e neden araba aldı?

Ahmet Taşkın'ın Lütfiye Gündüz ile Nezen Germiyen olayında ne gibi bağlantısı var?  Lütfiye Gündüz'ün başına ne geldi? Neyzen Germiyen cinayeti ile Lütfiye'nin ne gibi bağlantısı vardı? İşte tüm bu sorunun cevabı Müge Anlı'nın Pazartesi günü yayınlanacak bölümünde yanıt bulacak.

Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ...

https://www.youtube.com/watch?v=89pBEJRKQJc