Odaya ait konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinin konuğu Türkiye  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği(TÜRMOB) eğitmeni Halim Bursalı oldu. Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen E-Beyan sistemi ​Semineri büyük ilgi gördü. Seminerde TÜRMOB Eğitmeni Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halim Bursalı sunum yaptı. Seminerde katılımcılar meslekteki yeni düzenlemelerle ilgili detaylı bilgi alırken, bu düzenlemelerin uygulamadaki şeklini örnekler ile pekiştirme fırsatı buldu. 

E-SÜREÇ ADIM ADIM ANLATILDI
TÜRMOB Eğitmeni Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halim Bursalı’nın verdiği Dijital Muhasebe ve Vergide Gündem Semineri’nde Birinci Bölüm’de Muhasebe’de E-Süreç başlığı altında Defter Beyan Sistemi(Serbest kazanç defteri ile işletme defterinin geleceği), Muhtasar – Aylık Prim Hizmet Bildirgesi birleşmesi, e – serbest meslek makbuzu, e – müstahsil makbuzu, e – irsaliye, diğer e – uygulamalar ele alındı. 


ARSLAN “EĞİTİM VE SEMİNERLERİ TAKİP EDİN”
E-Beyan sistemi konulu Seminerin tamamlanmasının ardından konuşan Nevşehir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin ARSLAN , “Bizim meslekte her zaman kendinizi geliştirmeli ve yenilikleri ilk takip eden olmalısınız. Bugün TÜRMOB ve TESMER işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz bu seminer mesleki güncellemeler açısından oldukça faydalıydı. Meslektaşlarımın gösterdiği yoğun ilgi için teşekkür ediyorum bu beni gerçekten mutlu etti. Lütfen odamızın düzenlediği eğitim ve seminerleri önemseyin. Hepsi güncel olarak sitemizden paylaşılıyor oradan takip edebilirsiniz” dedi.

Arslan sözlerinin devamında, TÜRMOB Eğitmeni Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halim Bursalı’ya plaketini takdim etti.