Nevşehirli gurbetçi sanatçımız Mehmet Ali Çelebi, son çıkardığı "Bana ömür borcun var" isimli şarkısına memleketi Kapadokya'nın başketi Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında klip çekti.

Nevşehirli gurbetçi Sanatçımız Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Kağıt Prodüksiyon'da ki "Bana ömür borcun var" parçasına Kapadokya'da klip çekti.

Aranjesini de ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt'ın yaptığı ve Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan Acer Cave Hotel'de çekimleri yapılan klibin önümüzdeki günlerde tüm dijital platformlarda yayınlanacağı belirtildi.

Almanya'da yaşamını sürdüren genç ve başarılı sanatçı Mehmet Ali Çelebi, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Ben Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyündenim. 2 Nisan 1980 doğumluyum. Almanya'da müzik sektöründeyim. Yeni klibimi Kapadokya bölgesinde çekmek için değerli üstadım ve kıymetli sanatçı dostum Hüseyin Kağıt'la birlikte memleketim Nevşehir'e geldik. Her zaman bir Nevşehir aşığı olarak klibimi memleketimde çekmeyi arzu etmiştim bu hayalim çok şükür gerçekleşti. Çok güzel bir klip oldu. Ben bu vesile ile buradan sizin vasıtanızla büyük üstat Hüseyin Kağıt, Sefa Özçelik ,HK Orkestrası'nın değerli müzisyenleri, Acer Hetel ve Çalışanları ile Nevşehir'in sesi www.fibhaber.com Ailesine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Nevşehir'li sanatçı Mehmet Ali Çelebi'nin Nevşehir Kapadokya bölgesinde çektiği bu klibin yaz sezonuna damga vurması bekleniyor.

Öte yandan son günlerin popiler sanatçılarından olan ve Ankara aleminde Beste fabrikası olarak da bilinen Hüseyin Kağıt, Nevşehirli sanatçı Mehmet Ali Çelebi'nin yeni klip çekimleri için geldiği Kapadokya bölgesine hayran kaldı.

FİB Haber Merkezi olarak, Almanya'dan gurbetçimiz Nevşehir'li sanatçı Mehmet Ali Çelebi'ye yeni klibi ve parçasının hayırlı olmasını diliyor, başarılar diliyoruz.

Eser Adı: Bana ömür borcun var

Aranjör & Düet Vokal: Hüseyin Kağıt

Seslendiren: Mehmet Ali Çelebi

Yapım: Hüseyin Kağıt Prodüksiyon