Sivas iline bağlı Şarkışla İlçesi Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde görevli iken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Merhum Polis Memuru Ünlü Cığır'ın naaşı resmi tören ile memleketi Nevşehir'in Gülşehir ilçesine uğurlandı.

Edinilen bilgilere göre, Şarkışla Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görevli Nevşehir nüfusuna kayıtlı evli 3 çocuk babası Ünlü Cığır 16.05.2022 günü saat; 12.00 sıralarında görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olmuştu.

Evli ve 3 çocuk babası Nevşehirli Polis memuru Ünlü Cığır'ın naaşı, bugün ikindi namazına müteakiben Gülşehir ilçesinin Tuzköy mahallesinde toprağa verilecek.

Uğurlama törenine, Nevşehirli Şehit Polis memuru Ünlü Cığır'ın eşi ve çocuklarının yanı sıra Şarkışla Kaymakamı Gökhan Dolaş, Sivas İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay ve mesai arkadaşları katıldı.

Şarkışla ilçesinde düzenlenen törenin ardından Nevşehirli şehit polis Cığır'ın cenazesi, karayolu ile memleketi Nevşehir'in Gülşehir ilçesine gönderildi.

Şehit Polis memuru Ünlü Cığır'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Ruhu Şad Olsun.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.