Nevşehir'in Sesi FİB Haber.Com "Gurbet Postası" köşesi ile Dünya'nın farklı ülkelerinde ve Türkiye'nin farklı şehirlerinde yaşamlarını sürdüren Nevşehirli gurbetçilerimize, ulaşarak gönül köprüsü kurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda FİB Haber Merkezi olarak, İstanbul'da yaşamını sürdüren değerli hemşehrimiz  Vergi Denetim Kurulu Başkanlığında görevli Vergi Müfettişi Samet Yücel'i sizlerle buluşturuyoruz.

Tam bir Nevşehir sevdalısı hemşehrimiz Vergi Müfettişi Samet Yücel, doğduğu toprakları Nevşehir'i hiçbir zaman unutmadığını ve FİB Haber.Com dan memleket hakkında sürekli haberdar olduklarını dile getirdi.

"Nevşehir ile ilgili olarak ilk özlemlerini de dile getiren Yücel, her sene en az bir kere memlekt topraklarını ziyaret etmessem içim rahat etmiyor. Ağpaklası, patatesi, bazlaması, üzümü, simiti, kabak çekirdeği ve herşeyden önce sevginin ve hoşgörünün hakim olduğu vicdanın şehri Nevşehirli olmaktan gurur duyuyorum... www.fibhaber.com vasıtası ile İstanbul'dan tüm Nevşehir'imize selam ve sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir sevdalısı değerli hemşehrimiz Vergi Müfettişi Samet Yücel'e çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

Samet YÜCEL kimdir;

21.02.1988 Derinkuyu/Nevşehir doğumluyum. Lise ve Orta Öğretimi İstanbul ilinin Bakırköy ilçesinde tamamladıktan sonra 2012 yılında lisans egitimimi İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladım. 2012 yılında sırası ile girdiğim Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcılığına sınavında başarılı sonuçlar alarak 08.03.2013 tarihinde Vergi Denetim Kurulu Başkanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladım. Yardimcilik surecimin başarılı ile sonuçlanması neticesinde 26.06.2020 tarihinde Vergi Müfettişi olarak atandım. Haki hazirda Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı İstanbul Vergi Kaçakçılığı-3 Denetim Daire Başkanlığında Vergi Müfettişi olarak görev yapmaktayım. Evliyim ve iki kız çocuğum var.