Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Ziraat Bankasında görevli Yunus Erkan Aksu, Niğde'de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. 33 Yaşında hayatını kaybeden Aksu'nun vefatı Kavak beldesi ve Derinkuyu ilçesinde ailesi ve sevenlerini hüzne boğdu. Cenazesi ikindi namazından sonra Kavak kasabasında defnedilecek.

Nevşehir Kavak kasabası nüfusuna kayıtlı, Evli 1 çocuk babası Yunus Erkan Aksu Derinkuyu ilçemiz Ziraat bankasında çalışıyordu.

Vefat haberini öğrenen Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'da yayımladığı taziye mesajında; "Ziraat bankası personeli kıymetli dostum Yunus Aksu kardeşimin elim bir trafik kazası sonucu hakka yürüdüğünü derin bir üzüntü ile öğrendim. Yunus Aksu kardeşime Allah’tan rahmet yakınlarına tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah" dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

28.11.2021