Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Seçen ve Yücel Erdoğan ile birlikte Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurulunda yeniden seçilen Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'na “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanlığı görevine tek liste olarak girerek güven tazeleyen Mehmet Pınarbaşı’na hayırlı olsun dileklerini illetti.

Pınarbaşı’ya yeni görevinde başarılar dileyen NTB Başkanı İbrahim Salaş, birlikte hareket ederek Nevşehir için faydalı projeleri, çalışmaları ortaklaşa yapmaları gerektiğini ifade etti.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Borsa Başkanı Salaş, Meclis Başkanı Havalı ve Yönetim Kurulu üyelerine yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.