Nevşehir’de Altınyıldız Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri, 15 Temmuz şehitleri için kendi harçlıklarından topladıkları 10 bin lirayı bankaya yatırdı.
Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Başbakanlık tarafından 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için başlatmış olduğu yardım kampanyasına 10 bin lira topladı. Öğrenciler kendi aralarında topladıkları parayı bankaya yatırdıktan sonra İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret ederek dekontu teslim etti.
Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrencilerin böylesine örnek bir kampanyaya imza atmalarından dolayı tebrik etti.
Okul Müdürü Mehmet Eravcı ise konuyla ilgili açıklamasında, "Milletimizin evlatları meydanlarda, sokaklarda canları pahasına eşsiz bir destan yazarak bu saldırıyı durdurmuş ve istikbalimize sahip çıkmıştır. Onlar bu vatan uğruna şehit ve gazi oldular. Devlet ve millet kenetlenmesinin gücünü bir kez daha gösterdiler. Öğrencilerimiz de Başbakanlık tarafından başlatılan kampanyaya katılmak istediklerini bize belirtiler. Bizlerde öğrencilerimizi böylesine örnek bir davranışa imza atmalarından dolayı destek verdik. Öğrencilerimiz kendi cep harçlıklarından toplamış oldukları 10 bin lirayı bankaya yatırarak dekontunu Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir’e teslim ettiler. Öğrencilerimizin böylesine örnek bir davranış sergiledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.