Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar kasabasında 18 ortaklı kurulan Ucasar Birlik Turizm Seyahat Acenteliği A.Ş şirketi kurban kesilerek dualarla açıldı.

Olmaz Denilen Oldu Ve "Ucasar Birlik" Kuruldu...

18 ortaklı kurulan Ucasar Birlik Turizm Seyahat Acenteliği A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını Gökan Özel, muhasip üyeliğini Ümit Tuluay, Başkan Yardımcılığını Mustafa Tutan ve Tolga Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeliğini ise Osman Özel ve Murat Atasoy yapıyor.

Kapadokya’da Bambaşka Bir Hizmet Anlayışı !!!

Ucasar Birlik Turizm Seyahat Acenteliği A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökan Özel yaptığı açıklamada; "Birlikten kuvvet doğar dedik ve Uçhisar'ımızda 18 girişimci arkadaşımız ile birlikte kader birliği yaparak çıktığımız yolda rabbim bizleri utandırmasın. Niyet hayır akıbet hayır ola inşallah..." dedi.

Ucasar Birlik Muhasip üyesi Ümit Tuluay ise açıklamasında; "18 Ortaklı ve İlk etapta 15 adet ticari araç filosuyla kurulan şirketimiz bünyesinde ithalat, ihracat, turizm acentası, taşıma, hayvancılık, inşaat ve araç kiralama gibi alanlarda faaliyet gösterecektir. Birlik beraberlikle kurduğumuz şirketimizin, Uçhisar'ımıza, Nevşehir'imize ve Kapadokya Bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Adres: Yukarı Mahalle Fatih Caddesi no:13/1

NEVŞEHİR / UÇHJİSAR

0533 659 88 78

0384 219 35 00

UCASAR BİRLİK TURİZM SEYAHAT ACENTELİĞİ A.Ş