Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasına kazandırılan yeni Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı. ...

Ortahisar Kasabasına kazandırılan yeni Jandarma Karakol Binasının açılışına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay İlyas Uysal, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay ve protokol üyeleri katılırken, açılışta Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'in olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan konuşmaların ardından Ortahisar Jandarma Karakol Komutanlığı’nın açılışını Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve protokol üyeleri ile birlikte gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, daha sonra protokol üyeleriyle birlikte komutanlık binasını gezerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve protokol üyeleri daha sonra günün anlam ve önemine binaen, komutanlık binası bahçesine ağaç dikti.

Yeni açılan Jandarma Karakol Hizmet Binasının Jandarma Teşkilatımıza ve Ortahisar Beldemize hayırlı olmasını diliyoruz.