Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza otomobil çarptı. Genç kıza otomobilin çarpma anı güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan 18 yaşındaki Yasemin G.'ye otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı talihsiz genç kız metrelerce havaya uçtu. Kazada ağır yaralananan genç kızın yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Bu anlar ise bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Daha sonra olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Kayseri'ye Hastaneye kaldırılan Yasemin G.'nin tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiği bildirildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, vatandaşlar caddenin o noktasında sık sık kaza meydana geldiğini belirterek, acilen hız düşürücü banket yerleştirilmesini kesin çözüm için ise yetkililerden üç üst geçit yapılmasını ve yol kenarına park yasağı uygulamasını istediler.

Otomobilin çarptığı talihsiz genç kız havaya uçtu. Bu korkunç kaza kameraya böyle yansıdı. 

Otomobilin genç kıza çarptığı an kamerada...

Kaynak: Kemal Çelik/ Avanos Kızılırmak Gazetesi