Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş. ve Nevşehir TSO Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Kastamonu Bozkurt’a giderek incelemelerde bulundu.​

İlçede incelemelerde bulunan Nevşehir TSO Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamasında; "TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Kastamonu Bozkurt’tayız. Burada gördüğümüz manzara hepimizi derinden üzmüştür. Bu tür zamanlar beraberliğin ve dayanışmanın en fazla olması gereken zamanlardır. Elbette bu felakaetin izini yine Devletimiz ve Milletimiz hep birlikte el ele vererek sileceğiz. Ben bu vesile ile yaşanan sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Çalışmalarda görev yapan tüm personele kolaylıklar diliyorum" dedi.

Bozkurt'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayan Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız kendisi ile bir süre görüştüler. 

Bozkurt'ta sel felaketine ilişkin izlenimlerini Erdoğan'la paylaşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; "Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.