Her sezonun iple çekilen günleri geldi! Bay-Bayan marka ayakkabı ürünleriyle Nevşehir'in tercihi olan Peri Shoes sezon sonu indirimi ile seninle!

Günlük hayatta ve iş hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz ayağınızdan hiç çıkartmak istemeyeceğiniz hem kaliteli hemde sağlıklı ayakkabılar artık sizinde hakkınız...

Kaçırılmayacak fırsatlar, özel indirimler, birbirinden cazip kampanyalar için start veren Peri Shoes, rahatlığı alışkanlık haline getiren tasarımlarıyla dolabınızı doldurmaya geliyor.

Havalı modellerin, konfor sağlayan detayların, en kaliteli malzemelerin ve trendleri yansıtan çizgilerin dolabında yer alması için sen de hemen sezon sonu indirimlerinden yararlanabilirsin. 

Dost başa düşman ayağa bakar”

Yazın enerjisini yansıtan tasarımlar, sonbaharın yoğun temposuna ayak uyduracak konforlu modeller bir arada indirimli ürünler Nevşehir'de Peri Shoes Ayakkabı'da buluşuyor. Stoklarla sınırlı indirimli ürünlerin müşterilerine fiyat avantajı sunduğunu hatırlatmakta fayda var. Alışveriş heyecanı seni de sardı değil mi? Öyleyse en kaliteli ayakkabıları ayağınıza giymek için sizleri mağazamaıza bekliyoruz.
 

Gelmeden görmeden karar vermeyin...

Peri Shoes Ayakkabı Mağazası

Adres: Emek mahallesi Gülvezir Sokak NO: 12/A (Eski Adil Giyim'in olduğu yerdeyiz) NEVŞEHİR

Tel: 0 384 212 21 01