Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Nevşehir Ağaç İşleri Esnaf Odası ve Nevşehir Berberler Odası öncülüğünde sanayi esnaf ve sanatkarlarının katkılarıyla oluşturulan yardım tırı deprem bölgesine yola çıkıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, ülkemizin yaşamış olduğu emsali görülmemiş olan deprem felaketi hepimizi derinden üzmüştür. Gün bir ve beraber olma düsturuyla her zaman olduğu gibi yine esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte canla başla çalışmalara başlayarak yardım tırlarımızı oluşturuyoruz. Birlik Başkanlığımız, Madeni İşler Odamız, Ağaç İşleri Odamız ve Berberler Odamız işbirliği ve destekleriyle sanayi esnaflarımızın kıymetli katkılarıyla oluşturduğumuz gıda, giyim, ısınma ve hijyen malzemesi tırımız bugün yola çıkıyor. Yarında diğer Oda Başkanlıklarımız ve esnaf ve sanatkarlarımızın katkıları ile oluşturacağımız yardım tırımızda yola çıkararak felaketten etkilenen vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bu süreçte bizlere destek olan başta Nevşehir Valimize, Oda Başkanlarımıza, iş insanlarımıza ve kadirşinas sanayi esnaflarımıza minnet ve teşekkürlerimi sunarım.  " dedi.

TIRLAR DUALRLA UĞRLANDI

Nevşehir Valiliği koordinesinde, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ve hayırsever hemşehrilerimizin katkılarıyla depremden etkilenen vatandaşlarımıza gönderilmek üzere, gıda, giysi, battaniye, ısıtıcı ve temizlik malzemesinden oluşan yardım tırı uğurlandı.