Kandilleri fırsat bilip hayır duası almaya özen gösteren Nevşehir Polisi; Allah’ın rahmetinin kâinatı kuşattığı, Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan Berat Kandillerini Şehit yakınları, Gazi ailelerini ziyaret ederek geçirdiler.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri ve gazilerimiz ziyaret edildi, herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığı sorularak Berat Kandilleri de kutlanıp hediye takdim edilmiştir.

En kıymetli varlıklarını şehit veren aileye tekrar taziye dileklerini ileten Polisimiz: “Ne yapsak hakkınız ödenmez. Bugün burada rahat içinde yaşayıp nefes alabiliyorsak, bu kahraman şehitlerimiz sayesindedir” şeklinde konuştular. 

 Böyle bir etkinliğin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren aileler, konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Polislerimizin böylesine güzel bir kandil gününde ziyaretleri ile çok mutlu olduklarını belirten şehit ailesi ve gazilerimiz: “Sizlerin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi, yalnız bırakmaması büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, Polisimizin, her zaman yanlarında oldukları için memnuniyetlerini belirttiler.