Nevşehir ve Kayseri pomza maden üreticileri, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'nin refakatinde TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’la görüşerek sorunlarını ve taleplerini iletti.

Nevşehir ve Kayseri pomza maden üreticilerini kabulü sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz; Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gazi TBMM’de Bims Sanayicileri Derneği üyelerimizle birlikte Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanımız Sayın Mustafa Elitaş’ı ziyaret ederek; Bims sanayicilerimizin faaliyetleri ve pomza madeni sektörel sorunları hakkında verimli istişarelerde bulunduk" dedi. 

Milletvekili Açıkgöz; "Gazi TBMM’de ziyaretimize gelen Bims Sanayicileri Derneği Başkanımız Necdet Civelek’i ve üyelerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Nevşehir’imizin sanayi değeri bimsin şehrimize, ülke ekonomimize en iyi şekilde katma değer sağlaması için hep birlikte gayret gösteriyoruz." dedi. 

Nevşehir Bims Sanayicileri Derneği Başkanı ve Denge Bims Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Civelek," Kendilerini kabul ederek, sorunlarını dinleyen TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Sayın Mustafa Elitaş’a ve kendilerini en güzel şekilde ağırlayan AK Parti Nevşehir Milletvekillerine teşekkür ediyorum" dedi.