Nevşehir'de bebek, çocuk ve anne ürünlerin birçok çeşide sahip bebek mağazası Prenses Anne & Bebek Dünyası, Emek Mahallesi Emlak Konutları Küme Evleri Altı A3 Blok No:33 adresinde düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa; Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz, Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Filiz Sayın, Nevşehir SMMM Başkan Yardımcısı Bayram Şahin, Genel Sekreter Faruk Arıkan, GÖRBİR Dernek Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ve çok sayıda davetli katıldı.

Bebek ve Anne kreasyonları üzerine çok geniş bir yelpazeye sahip olan mağazanın açılışında Hafız Mahmut Kemikkıran hocaefendi tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu.

Açılışın ardından davetliler Nevşehir'e yakışır kalitede, anne-bebek-çocuk denince aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek olan Prenses Anne & Bebek Dünyası mağazasını gezdiler ve işletme sahibi Keziban Arısoy Özyılmaz'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Prenses Anne & Bebek Dünyası

Adres: Emek Mah. Emlak Konutları Küme Evleri Altı A3 Blok No:33 ( Ön Cephe) - NEVŞEHİR

Tel: 0 545 440 50 56

İnstagram: prenses_anne_bebek_