15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa çıkan halkımız günlerdir bıkmadan usanmadan vatan için demokrasi nöbetinde. Nevşehir halkı da milli direnişin adresi olan Diriliş Meydanında ki nöbetini sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yapmış olduğu "Demokrasi nöbetlerine Çarşamba günü nokta koyulacağını" açıklamasının ardından,  25. gününde Nevşehir'de devam eden Demokrasi Nöbeti için Diriliş Meydanını dolduran binlerce vatandaş meydanda sabahladı.

Nevşehir'de Demokrasi Nöbetinin Bugün ki konuğu, 24.Dönem Eski Ak parti Konya Milletvekili Prof.Dr.Cem Zorlu oldu.


Nöbette Nevşehir Valisi, Milletvekilleri, Belediye Başkanları başta olmak üzere Tüm Nevşehir protokolü tam takım vatandaşları hiç yalnız bırakmıyor.

Dün akşam Eski Ak Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu Nevşehir halkına destek olmak için meydandaydı. Başımıza gelen 15 Temmuz musubeti ülke tarihinde demokrasimize karşı yapılan en büyük ihanettir diyen Cem Zorlu, bu darbenin Türkiye düşmanlarının birleştiği en organize darbe olduğunu belirtti.

KANIYLA TARİH YAZAN BİR MİLLETİZ
Diriliş Meydanı’nda  düzenlenen demokrasi nöbetine katılan 24. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Cem  Zorlu halka hitap etti.  Cephede Türk askerinin tuttuğu nöbet ile halkın meydanlarda tuttuğu nöbet arasında hiçbir fark olmadığını kaydeden Zorlu, “ Nasıl ki şanlı askerimiz  vatan nöbetini bırakmıyor, bizlerde Cumhurbaşkanımızın işaret edeceği güne kadar meydanlarda nöbetteyiz. Asker bu vatanın nasıl namusunu, sınırını ,iffetini koruyorsa sizlerde bu meydanlarda aynısını yapıyorsunuz. Bu millet bayrağımızda rengini alan kan ile tarih yazmıştı, yine aynı tarihi yazıyor. Türk milletinin zaten diğer milletlerden ayrılan bir özelliği de budur. Birileri kalemle tarih yazar, ama bu millet kanıyla tarih yazmıştır tarih boyunca. “ dedi.
HAKKI,HALKI VE DÜNYA LİDERİNİ UNUTTULAR
Darbe girişiminin başı Fethullahı çok iyi tanıdığını ifade eden Zorlu ‘ Ben ilahiyatçıyım, bu alçakları çok iyi bilirim. Dünyayı nasıl bozduklarını, bu milletin genç, imanlı ahlaklı insanlarının beyinlerini nasıl yıkadıklarını, ülkemin vatandaşlarının paralarını maneviyatlarını, dinlerini çaldılar. Bunlar 17 Aralık’da ‘Hırsız’ diye bağırdıklarında aslında kendilerini ele veriyorlarmış meğerse,  bunu da anladık. ‘Yavuz Hırsız ev sahibini bastırır derler’ ya bunlarda aynı böyle imiş. Hepsi hırsızmış bunların. Yıllarca ülkemin en önemli zekalarını çaldılar, yapabilecekleri en adi bir iş olarak da, darbe girişiminde bulundular.  Zannettiler ki başaracaklar. Ama bu alçaklar bazı şeyleri unuttular. Hakkı, halkı ve şapkasını alıp gitmeyecek bir dünya liderinin bulunduğunu unuttular. Bunların ülkemize verdiği zararın tedavisi oldukça zor görünüyor, ancak bu milletin feraseti, birlikteliği ile bunların aşılacağına olan inancımız büyüktür. Rabbim birliğimizi bozmasın, muhafaza eylesin. Türkiye bu ümmetin son kalesidir. Dünya Müslümanların umudu Türkiye’dir. Bu kalenin yıkıldığı gün ümmetin de yıkıldığı gün olacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.