Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez gerçekleştirdiği basın toplantısında, Nevşehir eski Belediye Başkanı Rasim Arı hakkındaki bir soruya cevap vererek “Rasim Arı CHP’ye katılamaz” çünkü bizim sanatçılarımıza karşı tavır aldı” dedi.

CHP Nevşehir cephesinde gerçekleştirilen yılın ilk basın toplantısında açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Gülmez; “Rasim Arı ile görevden ayrıldıktan sonra hiç görüşmedik. Bilindiği üzere AK Parti Genel Merkezi tarafından Rasim Arı görevden alındı. Görevden alındığında bizim tepkimiz İstifa etmemesi ve direnmesi gerekirdi. Partiden istifa ederek görevine devam edecekti. Ama olmadı.

Rasim Arı Belediye Başkanlığı zamanında yaptığı açıklamasını da hatırlatan Gülmez; "Sosyal demokrat sanatçılar Nevşehir’e giremez demişti. Bunu hepimiz hatırlıyoruz ve biliyoruz. Böyle bir kişinin Nevşehir’de Cumhuriyet Halk Partisine katılması söz konusu bile olamaz. Kesin ve net söylüyorum. Bu asla mümkün değildir” sözü ile adeta Arı’dan rövanş aldı.

İl Başkanı Gülmez’in kırmızı kartına karşılık, Arı nasıl bir defans yapar bilinmez ancak, bizim Arı koalisyon adayınız olması halinde tepkiniz ne olur; sorusuna ise, ”Doğmamış çocuğa don biçmemiz doğru olmaz”cevabı verdi.

Haber: Mustafa Ferveren