Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Kurban Bayramı nedeniyle iki şehit ailesini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını tebrik etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 2009 yılında görevi sırasında Aksaray-Acıgöl yolu üzerinde geçirdiği trafik kazasında şehit olan Polis memuru Murat Hamleci’nin eşi Ayşe Hamleciyi evinde ziyaret ederek, Kurban Bayramını tebrik etti.
Seçen daha sonra 1989 tarihinde Kar’ın /Sarıkamış İlçesinde şehit düşen Piyade Onbaşı Numan Tatlı’nın da ailesini ziyaret ederek ,şehit yakınlarının bayramlarını tebrik etti.  
Ziyaretlerde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olduğunu işaret eden Nevşehir  Belediye Başkanı Atilla  Seçen, buna karşı yapılan her türlü saldırının misliyle karşılık bulacağını söyledi. Özellikle son aylarda terör ile mücadelede önemli gelişmelerin sağlandığına vurgu yapan Seçen, şer odaklarının kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının yanı sıra Emniyet güçleri ve korucular karşısında hüsrana uğradıklarını dile getirdi. 
Türk Milleti’nin bu uğurda binlerce şehit verdiğini kaydeden Seçen,  Türk Milletinin kahraman evlatlarının  hiç çekinmeden canlarını bu vatan için vermeye hazır olduğunu ifade etti. 
Şehit yakınları da , bayram ziyaretinden dolayı Belediye  Başkanı Seçen’e teşekkür ettiler.