Dün akşam saatlerinde yaklaşık yarım saat süren kuvvetli sağanak yağış Nevşehir'in Gülşehir ilçesi ile merkez ilçeye bağlı Uçhisar ve Kavak kasabasında etkili oldu.

Kuvvetli sağanak yağışın araziden taşıdığı çok sayıda taş ve kum yolları kapadı. Bunun üzerine Gülşehir, Uçhisar ve Kavak Belediye ekipleri çalışma başlattı.

Gülşehir'de sel'in yaraları sarılıyor

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, etkili olan sağanak yağıştan dolayı sel ve su baskınları meydana geldi.

Gülşehir'de meydana gelen sel felaketinin ardından, Belediye Başkanı Fatih Çiftci’nin öncülüğünde gece geç saatlere kadar vatandaşlarımızın mağduriyetini gideren belediye ekipleri sabahın ilk saatleriyle birlikte temizlik çalışmalarına başladı.

Belediye ekiplerinin çalışmalarına bizzat katılan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, selden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de bizzat iletti.  

Çiftçi, "İlçemizde ciddi bir afat meydana geldi. Elhamdülillah sahadayız. Yaraları sarmaya çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun" diye konuştu.  

Dün akşam saatlerinde aniden bastıran kuvvetli yağış sonrası ilçede bazı sokaklar sular altında kalırken, bazı işyeri ve ev sular altında kaldı. Yağış sonrası Gülşehir’de belediye ekipleri tam kadro sahaya indi.

Uçhisar ve Kavak beldelerini sel vurdu! Selin boyutu gün aydınlanınca ortaya çıktı

Dün akşam saatlerinde yaklaşık yarım saat süren kuvvetli sağanak yağış Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar ve Kavak beldelerinde de etkili oldu. Araziden çok sayıda taş ve kum yolları kapadı. Sel sularının ardından belediye ekipleri çalışma başlattı. Selin boyutu ise gün ağarınca ortaya çıktı. İş makineleri karayolunu kaplayan çamurları temizledi.

Burası KAVAK...