TKDK Nevşehir İl Müdürü Emrah Şenoğlu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Personel İşleri Koordinatörü olarak atandı.

Emrah Şenoğlu / Kimdir?

1989 yılında Orhangazi'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı fakültede İnsan Kaynakları Yönetimi alanında master yaptı. Yine aynı üniversitede Tarım Ekonomisi bölümünde tez aşamasında olan yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2012 yılının başında başladığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Merkez birimlerinde çalıştı. Birçok kırsal kalkınma projesinin hayata geçirilmesinde aktif rol aldı. 26. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Danışman olarak görev yaptı. Son olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Proje Yönetimi Koordinatörlüğü'nde Proje Analiz Uzmanı olarak görev yapmakta iken Nevşehir İl Koordinatörü olarak atandı. Evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kendisini ilk tebrik eden ise, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru Oldu. Duru ;"TKDK İl Müdürümüz Kardeşimiz EMRAH ŞENOĞLU, TKDK Personel İşleri Daire Başkanı olarak atanmıştır. Yolun açık olsun, ALLAH HAYIRLI ETSİN." dedi.