Yoğun Kar Yağışı Nedeni ile Bazı Bölgelerde Ulaşım Zor Sağlanıyor! Nevşehir ve ilçelerinde gece saatlerinden bu yana etkisini gösteren kar yağışı nedeni ile bazı yollarda ulaşım durma noktasına geldi. Bazı bölgelerde kontrollü olarak ulaşıma devam ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sabah saatlerinde sadece tırlara kapatılan Nevşehir - Aksaray karayolu öğle saatlerinde tüm araç trafiğine kapatıldı. Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri de köy yollarını açık tutmak için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle Çardak köyü ve ceza evi rampalarında yaşanan yoğun tipi nedeniyle sık sık kapanan yolu açık tutmak için ekipler çalışmalarına devam ediyor. Nevşehir - Niğde ve Nevşehir - Kayseri karayollarında kar yağışı ve buzlanma nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Karayolları ekipleri ana yolları açık tutmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle;

***Acıgöl - Aksaray Yolu geçici olarak TIR trafiğine kapatılmıştır.

***Derinkuyu - Güzelöz Yolu araç trafiğine kapatılmıştır.

***Aksaray - Adana Devlet Yolu yoğun tipi nedeniyle saat 11:30 itibarıyla çift yönlü olarak tüm araçlar için trafiğe kapatılmıştır.

***Aksaray - Adana Devlet Yolları ile Aksaray - Nevşehir Devlet Yolu yoğun tipi nedeniyle çift yönlü olarak TIR ve çekicili araç trafiğine kapatılmıştır. 

***Aksaray - Adana Devlet Yolu yoğun tipi nedeniyle saat 11:30 itibarıyla çift yönlü olarak tüm araçlar için trafiğe kapatılmıştır.