Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın sosyal medya danışmanı ve Denk Medya İletişim ortaklarından, Av. Ahmet Daldiken, Nevşehir Barosu  Yönetim Kurulu ve Avukatların huzurunda yemin ederek Avukatlığa adımını attı.

Nevşehir Barosunda düzenlenen törenle ruhsatını alan Av. Ahmet Daldiken'e cübbesi stajını tamaladığı Aygün & Aygün Hukuk ve Danışmanlık Bürosu'ndan Av. Muhammet Feyzi Aygün giydirirken Ruhsatını İse Baro Başkanı Av. Necmi Öncül'ün Elinden Aldı.

Nevşehir Baro Başkanı Av. Necmi Öncül, "Avukatlığa adım atan Meslektaşımız Avukat Ahmet Daldiken'i kutlar, meslek hayatında başarılar dileriz." dedi.

Ruhsat töreni sonrası duygularını ifade eden Av. Ahmet Daldiken'de; "Nevşehir Barosu’na 482 Sicil Numarası ile kaydolarak ve yemin ederek resmen avukatlık görevime başladım...

Sürekli yanımda olan başta ailem olmak üzere, Ailem olarak gördüğüm ve yanında stajyerlik yapmaktan onur duyduğum abim Av. Muhammed Feyzi Aygün ve Aygün&Aygün Hukuk ve Danışmanlık’a, Her zaman olduğu gibi bugün de yalnız bırakmayan Av. Nurdem Bilgen ve İsmet Bilgen Ağabeyime, Av. Sema Yurtbilir Yavuz’a ve Nevşehir Barosunun kıymetli avukatlarına,
Ve O’na teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Törene, Av. Ahmet Daldiken'in ailesi ile Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av.Nurdem Bilgen'de katıldı.

FİB HABER Merkezi olarak yeni hukuk bürosunda hizmete başlayan Av. Ahmet Daldiken'i kutlar, meslek hayatında başarılar dileriz.