Bir süre önce Sivil Toplum Hareketi (STH) İç Anadolu Bölge Koordinatörlüğüne Atanan, Ortahisar kasabası bir önceki dönem belde Başkanı İbrahim Arslan, Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber.Com İnternet Gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Sivil Toplum Hareketi (STH) çalışmaları hakkında bilgi veren ve hedeflerini anlatan Bölge Koordinatörü İbrahim Arslan, STH olarak amacının sivil toplum bilincini oluşturmak ve toplumun menfaatini olacak her türlü faaliyeti desteklemek olduğunu söyledi. 

STH İç Anadolu Bölge Koordinatörü İbrahim Arslan yaptığı açıklamasında; "Sivil toplum hareketi, özet olarak gençlik, din, siyaset, ekonomi, tarih, eğitim, kültür ve aile kavramlarına yeni bir rüzgâr ve yeni bir heyecan getirmeyi hedefliyoruz. Ülkemize ve şehrimize artı değer katmak gibi bir amacımız var. 

Derneğimiz kesinlikle bir siyasinin talimatı veya önerisi ile kurulmamıştır. Bu sebepledir ki hiç bir siyasi partinin bir arka bahçesi konumunda değiliz. Ancak şu iyice anlaşılmalı; vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ve ezanımıza yapılacak her türlü saldırının karşısındayız. Elbette ortak değerlere sahip olduğumuz düşünce akımları, dernekler, vakıflar veya siyasi partiler var. Bu teşkilatlar ile ilişkimiz, ortak değerlere sahip olmamızdan ibarettir. Biz, dernek olarak toplumdaki tüm insanlarımızı gönül bahçemize misafir etmek istiyoruz. Kararan ve belki katranlaşan bütün gönüllere cemre gibi düşmek ve baharın habercisi olmayı murat ediyoruz.

Derneğimizde kırmızı çizgi diye belirlediğimiz kutsal değerlerimiz var. Bunlar; Vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve ezanımızdır. Derdimiz ve davamız bu kutsal dört değerin yücelmesidir. Bizler, yozlaşmış veya yozlaştırılmaya zorlanmış bir değersizlikle, ilkesizlikle değil köklü medeniyetimizin bize saçtığı ışıkla hakiki imanla, İslami-i bir ahlakla, hakiki manadan İslâmı yaşamayı ve yaşatmayı umut ediyoruz." dedi.

Arslan, "Bu vesile ile Nevşehir ve Nevşehirlinin güçlü sesi www.fibhaber.com'u başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder yayın hayatında başarılar dilerim." dedi.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, STH İç Anadolu Bölge Koordinatörü İbrahim Arslan'a çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyarette, Bölge Koordinatörü İbrahim Arslan'a Mustafa Kaynar eşlik etti.