Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında bulunan camiler Belediye öncülüğünde hayırseverlerin destek ve katkılarıyla ışıklandırıldı.

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi'nin talebi ile 15 gün önce yapımına başlanılan çalışmanın tamamlanması ile birlikte On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına yetiştirildi.

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, kasabamızda bulunan camilerin ışıklandırmasını yaparak mübarek Ramazan ayı gecelerinin de estetik bir görünüme kavuşturulduğunu söyledi.

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "Belediyemiz öncülüğünde ve talebim üzerine 15 gün öce hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla başlatmış olduğumız camilerimizin ışıklandırmasını tamalamış bulunuyoruz. Kasabamızda bulunan Akkaya Cami minaresi yeşil, orta Ballık Cami mor, Körgöl Cami anber yeşil, Karavluk taşı Cami anber olarak minarelerinin ışıklandırması yapıldı.

Afet evler merkez Camimiz ise minare ve binasıda komple olarak ışıklandırılmıştır. Bizlerin taleplerine her ne konuda olursa olsun çok değişik alanlarda hiç bir zaman geri çevirmeyen tüm hayırsever insanlarımıza sahsım kasabam adına teşekkürü bir borç bilirim. İyiki varlar. Allahım yapmış oldukları hayırlarını kabul etsin inşallah. Herşey Tatlarin Kasabası için. Hayırlı Uğurlu Olsun. Cumamız Mübarek Olsun Hayırlı Cumalar" dedi.