Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği tarafından koronavirüs ile mücadelede ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak başlattığı Ses Ver Nevşehir: 'Sen de Bir Sofranın Aşına Ortak Olur Musun?' gıda paketi kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

100 Ailenin sofrasına aş olduk...

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği olarak FİB Haber'de geçtiğimiz hafta Cuma günü başlatmış olduğumuz ve devam etmekte olan gıda paketi bağış kampanyası ile şu ana kadar 100 ailenin mutfağına aş, çorbasına tuz olduk. 

HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZELİZ BİZ...

Dernek Başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamada; "Bizler bu kutsal görevde veren el ile alan el arasında bir köprüyüz ve çok kıymetli bağış sever halkımızın almış oldukları dualara ortak olmanın ve dualarda buluşmanın gayreti içerisindeyiz." dedi.

Başkan Karadaş şöyle devam etti; "Başlatmış olduğumuz bu kampanya ile ihtiyaç sahibi ailelere destek veren bir çok vicdan sahibi bağış sever dostlarımıza en içten duygularımızla teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz ve arz ve talebin her geçen gün artması dolayısıyla kampanyamız devam etmekte olup gönüllerde ve dualarda buluşmaya devam edelim inşaAllah." dedi.

Tlf : 0 507 391 9007
Adres: Modern Kapalı Pazar Yeri İçerisi, No: 57 NEVŞEHİR