Çetin kış şartlarının hüküm sürdüğü Topaklı köyünde karla mücadele çalışmaları yürütülürken Topaklı muhtarı Kamelya Atıl eline aldığı kazma kürekle ekiplere destek veriyor. Çalışmalara bizzat  katılan muhtar Kamelya Atıl köy sakinlerindende büyük destek ve takdir görüyor. Yolları büyük bir özveriyle temizleyerek açan Topaklı muhtarı Atıl'a CİMER'den süpriz bir mesaj geldi.

CİMER’den Topaklı Muhtarı Atıl'a Teşekkür Mesajı...

Geçtiğimiz gün yaşanan olayda, Kozaklı Büyükyağlı köyünden Kayseri'ye seyahat etmekte olan Seyit Yıldırım eşi ve torunu, Topaklı yakınlarında aracını şarampole kaydırdı. Yoğun kar yağışı ile yolda mahsur kalan ailenin imdadına Topaklı muhtarı Kamelya Atıl yetişti.

Karda mahsur kalan ailenin ihbarı üzerine harekete geçen Muhtar Atıl olay yerine ivedi bir şekilde traktörle ekip gönderdi. Uzun uğraşılar sonucu kara saplanan araç çıkartılarak mağdur aile kurtarıldı.

Yaşanan bu olay üzerine büyük memnuniyet yaşayan aile minnettarlığını CİMER'e yazdığı teşekkür mesajıyla dile getirdi.

CİMER'den gelen teşekkür mesajıyla büyük mutluluk yaşayan Topaklı muhtarı Kamelya Atıl sosyal medya hesabından şu cümleleri paylaştı; "Adını bile bilmediğim bir vatandaşın Cimere yazısı beni onurlandırdı teşekkür ederim." dedi.